מקושקשת תפוזים
מרכיבים ל-2 מנות:
- 4 ביצים
- 2 כפות מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- מעט שמן לטיגון
להגשה:
בייגל / טוסטים / לחם / לחמניות
ירקות חתוכים
אופן הכנה:
- שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים את מית התפוזים וטורפים היטב.
- מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי נונסטיק, יוצקים את תערובת הביצים ובוחשים בעזרת מרית או כף עץ על להבה בינונית כך שהביצים יתבשלו בהדרגה בחתיכות קטנות ולא כחביתה בבת אחת.
- מתבלים את הביצים במלח ופלפל וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה כמה דקות עד שהן כמעט מבושלות לגמרי, והמקושקשת יציבה. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מגישים את המקושקשת עם בייגל וירקות בצד.