טירמיסו לימונענע

מרכיבים:

לבסיס:

  • 1 חבילת ביסקוויטים בסגנון ליידי פינגרס
  • 1.5 כוסות משקה קל לימונים ונענע של פרימור

לקרם:

  • 375 מ"ל (1.5 מיכלים) שמנת מתוקה
  • 100 גרם (1 שקית) אבקת סוכר
  • 250 גרם (1 מיכל) גבינת מסקרפונה
  • קליפה מגוררת מ-1/2 לימון או לימון שלם, לפי הטעם

להגשה:

פלחים לימונים מסוכרים (לא חובה)

עלי נענע טריים

אופן הכנה:

  1. מכינים את הקרם: מקציפים בקערה מיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וקליפת לימון מגוררת וממשיכים להקציף לקרם אחיד וסמיך.
  2. מרכיבים את העוגה: טובלים כל ביסקוויט לשתי שניות במשקה קל לימונים ונענע ומסדרים אותם בשורה בתחתית. במידת הצורך שוברים את הביסקוויטים. מורחים את הקרם מעל שכבת הביסקוויטים הראשונה וחוזרים בפעם נוספת על פעולת הטבילה והמריחה ליצירת הקומה השנייה של העוגה. עוטפים במיילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה לפחות.
  3. מקשטים את העוגה ומגישים.
קרדיט מתכון: אולגה טוכשר