מאפינס תפוזים עם חמוציות ושוקולד לבן
מרכיבים ל-12 מאפינס:
- 280 גרם (2 כוסות) קמח
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 200 גרם (1 כוס) סוכר
- קורט מלח
- 2 ביצים
- 120 מ"ל (1/2 כוס) שמן
- 80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור
לקישוט:
- חמוציות מיובשות
- נטיפי שוקולד לבן
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
- מוסיפים את הביצים, השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב לבלילה אחידה וסמיכה.
- ממלאים את שקעי המאפינס ל-3/4 גובה ומפזרים מעל חמוציות ונטיפי שוקולד לבן.
- אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס תופחים ומשחימים יפה.